Apothekersassistent Jeroen Bosch Apotheek

Vacaturenummer: 2019-114
Werktijden: 24/7
Apothekersassistent Jeroen Bosch Apotheek

•Vacaturenummer: 2019-114
•Aantal uren: 24-36 uur per week
•Duur: bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar met uitzicht op vast dienstverband

De apotheekzorg wordt binnen het Jeroen Bosch Ziekenhuis verzorgd door ZANOB. Voor meer informatie verwijzen wij je naar onze website: www.zanob.nl

Ben jij een ervaren Apothekersassistent, toe aan een nieuwe uitdaging en vind je het geen probleem om in weekend-, avond en nachtdiensten werkzaam te zijn? Kom dan werken in de poliklinische Jeroen Bosch Apotheek!     

Bedrijfsprofiel

De Jeroen Bosch Apotheek (JBA) is een poliklinische en dienstapotheek gevestigd in de centrale hal van het Jeroen Bosch Ziekenhuis in ’s-Hertogenbosch. Als apothekersassistent bij de JBA heb je te maken met een grote diversiteit aan patiënten. Wij verzorgen reguliere balierecepten, ontslagmedicatie en dure geneesmiddelen (regionaal). Je hebt (telefonisch) contact met patiënten, apothekers, artsen, (verpleeg) afdelingen en collega’s van de klinische farmacie. De grote variatie in werkzaamheden maakt de JBA tot een leuke en uitdagende werkomgeving.

Het team bestaat uit circa vijfenveertig medewerkers die zorgen voor de continuïteit van de farmaceutische zorgketen en individuele begeleiding van patiënten. Er wordt gewerkt met MIRA (apotheekinformatiesysteem), HIX (ziekenhuisinformatiesysteem), ROWA (distributierobot), ServiLocker (zelfbedieningskast) en Track & Trace (recepten locatie-tracker).

De functie

Het aannemen en afhandelen van recepten en het geven van deskundig advies aan (ex-)patiënten, passanten en vaste klanten over toediening, eigenschappen, interacties en bewaarcondities met als doel de medicatieveiligheid te waarborgen. Het beheren van voorraden en uitvoeren van logistieke en administratieve werkzaamheden.

Wij vragen

Voor deze functie ben je in het bezit van een afgeronde opleiding tot apothekers­assistent. Verder heb je minimaal 2 jaar aaneengesloten jaren recente werkervaring als allround en baliegerichte apothekersassistent. Je werkt nauwkeurig en je bent rekenvaardig. Daarbij ben je klant- en samenwerkingsgericht, beschik je over goede communicatieve vaardigheden en toon je initiatief. Werken bij de JBA vereist inzicht, creativiteit, parate kennis en het vermogen om zelfstandig te kunnen werken. 

De JBA verzorgt de dienstwaarneming voor de regio ’s-Hertogenbosch en is 7 dagen per week en 24 uur per dag geopend. De invulling van deze openstelling realiseer je samen met ongeveer 35 collega-assistenten. Je bent bereid en in staat om op onregelmatige werktijden (ook in weekend-, avond- en nachtdienst) werkzaam te zijn. De invulling van je werkrooster geschiedt in overleg en is mede gebaseerd op jouw persoonlijke wensen.

Wij bieden

De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Ziekenhuizen. . Inschaling vindt plaats in functiegroep 40 (maximaal € 2.797,- bruto per maand bij een 36-urig dienstverband). Daarnaast bestaat recht op vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Het betreft in eerste instantie, afhankelijk van ontwikkelingen binnen de afdeling en organisatie, een dienstverband voor de duur van 1 jaar.

Interesse gewekt?

Als deze leuke baan jou aanspreekt en je hebt zin om in een gemotiveerd team aan de slag te gaan ontvangen wij graag jouw motivatie en cv. Reageren kan tot en met 14 augustus 2019 via het online sollicitatieformulier. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met Pauline van Nijnatten, unithoofd, of Harriette Poels, apotheker (beiden bereikbaar op t: 073-5535999). 

Onderdeel van de indiensttredingsprocedure:

•Bronverificatie diploma’s
•Referentiecheck
•Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

Contactpersoon: Pauline van Nijnatten / Harriëtte Poels
Overige:

Jeroen Bosch Ziekenhuis
Het Jeroen Bosch Ziekenhuis is een topklinisch ziekenhuis met 640 bedden en ruim 4.000 medewerkers. We staan voor Positieve Gezondheid. Alles wat we doen, is er op gericht het gezondheidswelzijn van de mensen om ons heen te verhogen. Onze medewerkers spelen daarbij uiteraard een zeer belangrijke rol. Meer informatie over de strategische koers van het Jeroen Bosch Ziekenhuis vind je in het JBZ Magazine.

Sluitingsdatum: 14-8-2019
Opmerkingen:
Algemeen nieuws
JBA nieuws